Η Εταιρεία

Ocular Quality Services

Ποια είναι η Ocular Quality Services

Η εταιρεία «Ocular Quality Services» είναι μια εταιρεία διανομής ιατρικών προϊόντων και παροχής καινοτόμων υπηρεσιών η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Εστιάζουμε στον χειρουργικό τομέα και ειδικότερα στον οφθαλμολογικό.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα συνεργατών με μεγάλη εμπειρία στον οφθαλμολογικό τομέα της υγείας έχοντας ως όραμα την παροχή των πιο καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην αγορά, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα και τα πιο καινοτόμα προϊόντα στον τομέα της Οφθαλμολογίας.

Στις υπηρεσίες που παρέχουμε, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μόνιμο πειραματικό εργαστήριο για την εκπαίδευση των ειδικευόμενων της Οφθαλμολογικής ειδικότητας. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στην διοργάνωση wet lab, αποφασίσαμε όλη αυτήν την τεχνογνωσία να την υλοποιήσουμε σε μία πρωτοποριακή ιδέα στο χώρο της ιατρικής εκπαίδευσης, δημιουργώντας ένα μόνιμο πειραματικό εργαστήριο.

Στην παρούσα στιγμή η εταιρεία «Ocular Quality Services» δραστηριοποιείται σε 2 Επιχειρηματικές Μονάδες:

  • Οφθαλμολογικό Αναλώσιμο και Χειρουργικό Υλικό, με συνεργασίες με αναγνωρισμένους κατασκευαστές ιατροτεχνολογικών προϊόντων
  • Εκπαίδευση: σ΄ ένα σύγχρονο χώρο 120 τ.μ., υπάρχει μόνιμο εργαστήριο wet lab για την εκπαίδευση των ειδικευόμενων, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, όπως διαδραστικοί πίνακες, artificial eyes.

Η «Ocular Quality Services» είναι σήμερα παρούσα στην πλειοψηφία των ιδιωτικών μονάδων ημερήσιας νοσηλείας και καθημερινά γίνονται ενέργειες ώστε το δίκτυο αυτό να διευρυνθεί σε όλο το φάσμα των μονάδων υγείας.

ΣΚΟΠΟΣ

Προϊόντα που διευκολύνουν την Οφθαλμολογική κοινότητα

Σκοπός της εταιρείας είναι να εισάγει πρωτοποριακά υλικά και να αντιπροσωπεύει μόνο αξιόπιστους και επώνυμους οίκους του εξωτερικού, καταξιωμένους διεθνώς, και ακόμα περισσότερο να φέρνει συνεχώς νέα προϊόντα που διευκολύνουν την Οφθαλμολογική κοινότητα και βελτιώνουν τη ζωή του ασθενή.

Η Ocular Quality Services στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της θέσης της στον κλάδο, μέσω της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της στο χώρο με τη διάθεση νέων προϊόντων και την παροχή νέων υπηρεσιών, και της ικανότητας προσαρμογής της στα νέα δεδομένα.

Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων η εταιρεία διαθέτει:

  • Άρτια οργάνωση.
  • Επιστημονικούς συνεργάτες με κατάλληλη και συνεχή εκπαίδευση.
  • Πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα με το φάσμα των δραστηριοτήτων της.
  • Με τη σημερινή της οργάνωση η εταιρεία από πλευράς επιστημονικής ενημέρωσης, και έγκαιρης διανομής των προϊόντων της προς τον τελικό χρήστη, καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα.